Gratefullfortoday 1

Het wonder dat leven heet en wij leven nog!

Hits: 39

Vandaag ben ik dankbaar voor…

Goedenmorgen wereld. Welkom bij iamyourcoach.nl Werd vanacht / vanochtend vroeg wakker. Heb wat muziek geluisterd, inspirerende video’s gekeken / geluisterd en uit het raam gekeken naar de wolken, poezen welke rustig rond gingen in het veld. Een grote boom, buiten het raam waarvan het lijkt of deze met zijn takken de hemel in wil reiken.

Eerst donkere wolken, alsof er een storm aan komt. Dan langzaam uit een hoek een licht oranje roze kleuring van de wolken een soort gloed welke de dag aankondigd. Toen het besef, ik leef (nog).

Misschien denk je nu, gekke gedachte ik leef nog, wat bedoelt hij nou? Wanneer je dit tot je door laat dringen, dat je nog leeft en echt beseft dat je nog leeft (want wij allemaal gaan vroeg of later). Werkelijk vanochtend leef ik nog en jij ook als je op deze site terecht gekomen bent. Dagelijks zijn er rond de 1 miljoen mensen die er niet meer zijn…… Dus wees dankbaar, je leeft. En als er mensen zijn die je dierbaar zijn, en die leven ook nog steeds, laat dan een grote glimlach op je gezicht komen en wees dankbaar.

PS laat een berichtje achter wat het bovenstaande artikel in je los maakt, deel het op: contact@iamyourcoach.nl en heb je feedback, ideeen of een verzoek voor bepaalde informatie laat het ons weten Warme groet, Misja

Leave a Comment

I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?