cropped-2264E7EA-1F79-4746-9099-83F477452D66-scaled-1.jpeg

Wordt wakker. Een nieuwe dag. Het begin van de rest van ons leven!

Hits: 346

Goedendag, leuk dat je dit leest. Hoe is je dag begonnen vanochtend……? Voor mijzelf, ik werd wakker…. ik werd wakker ongelooflijk. Zoveel mensen worden niet wakker dagelijks. En ik ben wakker geworden. Draaide me nog een om en toen besefte ik dat ik redelijk gezond ben. Top. Ging ik opstaan, douche in, heerlijk dat warme water over mijn rug en dan even de douche op koud brrrr, wel het gevoel dat ik leef. Dan weer op warm, ahhhh en voor ik onder de douche uitga, nogmaals even op koud. Stevig afdrogen daarna (huid begint te branden, warm aan te voelen). Voelen ik kan voelen ach nog zo’n wonder. Aankleden, naar beneden even op de fiets. Zie de zon opkomen, ook nog een klein stukje maan boven ons……. Lichte mist / nevel boven het water …….. kortom ik leef. Ik wens jou een dag dat je voelt dat je leeft. Focus op wat je hebt en kan en geniet v/d kleine dingen, op die manier is een kans dat je met plezier of voldoening je leven kan ervaren. Warme groet Misja

 

cropped-2264E7EA-1F79-4746-9099-83F477452D66-scaled-1.jpeg

Leave a Comment

I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?