Pexels Photo 1263986

Vrijdag, the weekend!

Hits: 357

E1673B77-17C2-48C5-8FB1-876AC9DA8107

Goedenmorgen Nederland, het is vrijdag. De dag voor het weekend (tenzij je een ploegendienst baan hebt of ….. in de horeca werkt, vrachtwagenschauffeur… ?) Kortom, er zijn veel banen welke niet de standaard 5 dagen en 2 dagen weekend kennen. In de auto naar je werk, vrijdag ah vanavond kan ik doen wat ik wil want ik hoef morgen niet vroeg op te staan. Wat zal ik gaan doen. Wie is vrij. Of lekker op de bank TV kijken. Sportschool. Iets gaan drinken. Lijken allemaal standaard patronen. En dan eenmaal thuis, moe, leeg van de dag werken, het rijden naar het werk. TV aan zappen en in slaap vallen. ……. En nu tegen het eind van je leven reflecteer je op de afgelopen Jaren en beseft had ik maar wat minder gewerkt, tv gekeken, gehangen en had ik maar meer met vrienden, familie gedaan. En bewogen, ontspannen (meditatie, wandelen) kortom had ik maar meer gedaan wat echt belangrijk is in het leven…..

PS laat achter wat het artikel hierboven bij je losmaakt door te mailen naar: contact@iamyourcoach.nl

Ook als je feedback hebt of een verzoek over een onderwerp waar je meer over wilt weten laat het ons weten.

pexels-photo-1263986

Leave a Comment

I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?